Ga naar hoofdinhoud

Maak een boeking voor advies, coaching of training

Toegang tot de digitale wereld voor iedereen vind ik superbelangrijk. Jij ook, anders was je niet op deze pagina gekomen. Of misschien heeft iemand je verteld dat het heel belangrijk is en ben je op zoek naar meer informatie? Ik help je graag bij het regelen en organiseren van de digitale toegankelijkheid van je winkel, bedrijf of organisatie. Boek mij voor coaching, advies of een training.

Advies Coaching Training voor ‘niet-per-se-online’ mensen

Advies

Behoefte aan een goed gesprek over digitale toegankelijkheid? Wat is het eigenlijk? Waarom hoor je er zoveel over? Wat zegt de wet? Over inclusie en over digitalisering? En wat betekent dat voor jouw organisatie of bedrijf? Boek een online call. Ik luister, vertel en geef advies. Na afloop stuur ik je een samenvatting met links naar alle relevante info.

  • Persoonlijke aandacht
  • Doorvragen en verder lezen
  • Begrijpen waar je staat

Duur: 1 uur
Locatie: online
€ 100 excl. BTW

Boek nu

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin

Coaching

Je weet (globaal) wat digitale toegankelijkheid is, maar je ziet door de bomen het bos niet meer? Ik ga 10 weken lang een half uur per week (of om de week een uur) met je werken om je project te kickstarten. Ik luister, kijk mee en analyseer wat er moet gebeuren in je organisatie. Afhankelijk van wat je al hebt, geef ik je gerichte opdrachten waarmee je project op de rit komt. We werken met de tools en expertise die je in huis hebt. Als het nodig is, adviseer ik je ook hierover. We bepalen in een startgesprek het instapniveau en vandaar werken we verder.

  • Van ‘overwhelmed’ naar ‘in control’
  • Op maat en op jouw niveau aan de gang
  • Sparren met de expert

Duur: 5 x 1 uur of 10 x 30 minuten 
Locatie: 1 uur live en 4 uur online
€ 250 excl BTW 

Boek nu

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin

Training voor ‘niet-per-se-online’ mensen

De online mensen in je organisatie weten ondertussen wel wat het is: digitale toegankelijkheid, WCAG, toegankelijkheidsverklaring, audits en alles wat er verder bij komt kijken. Maar nu de directie nog, inkoop en sales. Vanuit het perspectief van alle medewerkers, teamleiders en managers die niet zelf aan websites of apps werken: wat is belangrijk en waarom? Ik neem je mee in de wereld van websites, strategie, online aanwezigheid en hoe jouw digitale omgeving een ‘plek’ wordt (blijft!) voor iedereen. Ook voor je klanten met een beperking. Ik overtuig je met data. Voor iedereen die vanuit haar of zijn rol wel eens ‘iets’ beslist over een website of app.

  • Aansluiting op bedrijfsvisie
  • Wettelijk kader duidelijk
  • In staat om inclusief te handelen (inkopen, beslissen etc)

Duur: 4 uur 
Locatie: live of online, in overleg 
€ 250 excl BTW / deelnemer (max 5) 

Boek nu

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin
Back To Top