Ga naar hoofdinhoud
Foto van de slogan If You Want Something...

If you want something you never had, do something you never did…

Zo’n zinnetje dat mij al het hele jaar achtervolgt. Probeer het eens op een andere manier, blijf niet bonken op dezelfde deur, loop een rondje om, leer een nieuwe taal, verander je werk… En dat heb ik gedaan! Dat betekent dat je vanaf eind dit jaar mij kan inhuren als manager voor alle teams of afdelingen die te maken hebben met online, websites en digitale diensten.

Moeite met kanaalkeuzes? Op zoek naar digitale diensten die echt werken? Als ervaren manager communicatie en business management help ik je team te focussen op waarde. Ik zet je team of afdeling voorop, laat geloven en ga doen. We trekken alle klantdata uit de kast, gaan proberen, onderzoeken en dan kleine gerichte stappen zetten.

Dit doe ik vanuit mijn jarenlange ervaring binnen online communicatie en digitale dienstverlening. De afgelopen tien jaar heb ik in Amsterdam mogen werken bij een belangrijke organisatie: het UWV, het uitvoeringsinstituut voor de Nederlands sociale zekerheid. Het was een periode waarin deze organisatie van brochure-teksten op de website naar een uitgebreid, gemakkelijke dienstenpakket op de Mijn-omgeving is gegaan. Om maar één van de opvallendste bewegingen te noemen.

Ik heb gewerkt in een complex speelveld waarin mijn team met spelers met uiteenlopende belangen, met communicatieadviseurs, IT-departementen en juristen tot een resultaat en juiste prioritering moest komen. En nu ben ik vooral heel nieuwsgierig. Hoe doen andere organisaties dit? Ik kijk graag mee in vergelijkbare sectoren of een bedrijf dat juist iets heeft aan mijn overheidskennis.

Verschillende vormen zijn denkbaar: ik kan adviseren over je projecten, je portfolio, leiding geven aan verandering of je zet mij aan het werk als interim manager van een team of afdeling. Voor alles geldt: ik ga graag in gesprek over hoe je keuzes maakt; we gaan terug naar de basis, we visualiseren de toekomst en brengen die dan terug tot een stap-voor-stap roadmap.

Ik combineer mijn kennis van klantonderzoek, communicatieadvies en ICT met mijn ervaring als senior manager. En zo help ik je waarde toe te voegen tijdens de digitale transformatie van jouw onderneming.

Delen
Back To Top