Ga naar hoofdinhoud
Nieuwjaarswens van If You Management; Do something you never did in 2021

De afgelopen tijd hebben we elkaar vooral moed ingesproken rondom het thema ‘nu er niks kan, wat kan er wel?’ Geen theater? Dan kijken we samen dezelfde film! Geen terrasjes? Dan pakken we een coffee-to-go! Kamperen in Drenthe is ook leuk. Pilateslessen via Zoom scheelt een fietsritje door de regen.

Een paar dagen voor mijn verjaardag werd ik ziek en testte ik positief. Ik was niet enorm ziek, maar wel genoeg om een paar middagen op de bank te hangen. County voor county heb ik de uitslagen van de Amerikaanse verkiezingen gevolgd op CNN. Ik realiseerde me dat ik in jaren niet zo lang fysiek alleen was geweest in één ruimte. Het was echt gek. Met mijn zoontje zwaaiend in de deuropening: I love you mama!

De lange warme zomer waarin de zwembaden dicht waren of alle timeslots vol, dreef ons naar de gracht voor een frisse duik. Diezelfde gracht waarin ik ratten had zien zwemmen. Ik huiver als ik eraan terug denk maar het was heerlijk en ik heb er niks aan over gehouden. Dus mijn advies voor 2021 is…

Binnen alle beperkingen, wat voor onbekends heb je dit jaar gedaan? Of moeten doen? Misschien was het maar een momentje, maar blijf even hangen in dat gevoel. Maak het groter en maak het 2021. Vergeet alle extreme dingen want daar gaat het waarschijnlijk toch niet van komen. Dus geen Chinese muur, geen zwemmen met haaien, geen marathon in New York.

Ik duik zeker nog eens de gracht in want dat is gewoon heel gezellig en makkelijk maar pas als de zon weer schijnt. Deze winter sluit ik mezelf af en toe op om mijn tentamens doen voor mijn bachelor ‘Digitale strategie’ aan de OU. De tentamens werden door corona steeds uitgesteld waardoor het wel een beetje voelt als een ‘moetje’ maar ik ben blij dat ik na jaren weer zin heb om te studeren. Had ik lang niet, dus die hou ik vast.

Ik heb ook veel zin om een podcast te maken. Ik wil weten hoe het werkt en het kan niet moeilijk zijn (tips over podcasts maken welkom, ha ha!). Het onderwerp wordt in elk geval digitale toegankelijkheid. Valt zoveel over te vertellen!

Tegen de herfst ga ik de archieven in om wat onderzoek te doen naar mijn familie. Ben enorm benieuwd hoeveel er de afgelopen jaren is gedigitaliseerd en hoe (on)gemakkelijk dat is tegenwoordig. Ik hou jullie op de hoogte.

En natuurlijk ben ik ontzettend benieuwd naar jullie plannen. Please share!

Delen
Back To Top